Andar/Spöken

Hörde någon viska

2018-09-03 01:14 #0 av: Missunderbar

Hej. Jag googlade om detta och såg att det fanns några här inne som har upplevt liknande.. Kan berätta hur det gick till..

Jag ligger i sängen, min sambo sover ryggen mot mig. Då jag är sjukskriven(bruten fot) så har jag ju då vänt på dygnet därför jag är vaken nu.
Nu till saken.
Jag ligger på sidan och kollar på tv när först känner en någon liksom andas i örat? Jag reagerade inte först då jag trodde det var min sambo som andas på mig. Men sen hörde jag någon viska högt mitt namn, sen vad gör du?. Sen mitt namn igen.. kall luft typ(håret rörde sig!!!) Jag vänder mig om hastigt och ser att sambon fortfarande ligger bort från mig! Har sån panik nu. Vafan va det jag upplevde? Jag är klarvaken.. Behöver jag vara rädd? Håren på kroppen reste sig direkt

Anmäl
2018-09-03 08:05 #1 av: Davbjo

Jag tycker att det låter väldigt mycket som en hypnagog hallucination. Då din egna upplevelse och minnesbild är det enda som står till buds så tycker jag att det låter som det mest sannolika.

Kvackyou.se | Imsoevil.com | @davbjo | OmVardagsmat | Viktoperation
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.