Allmänt

TV-premiär för ett ÄKTA medium

2015-03-12 09:17 #0 av: JoHo

Alls vårt favoritmedium Karsten Torebjer - som även setts i Morgonsoffan och hörts i podcasten Radio Houdi - har nu haft premiär på sitt nya humorprogram på SVT-Flow.
De flesta inslagen är inspelade på Bogesunds Slott utanför Vaxholm där självpåstådda mediet Lena Ranehag tidigare "läste av" lättgooglade kändisar i programmet "En Natt På Slottet" i TV4.

Karsten Torebjer - Psychic Medium spelas av komikern Patrik Larsson. Han gör en perfekt tolkning av hur självpåstådda medium jobbar och det blir humor av det. Ska vi gissa att många kommer tro att han är ett "äkta" medium av våra paranormalistvänner? Det är så svårt att se skillnad från de som lallar runt i Det Okända och liknande. Pengahungern är också väl synlig precis som hos andra självpåstådda medium. Man skulle lätt kunna tro att Karsten gått kurs hos Iris Hall.

Se första - och efterföljande avsnitt här på SVT-flow: http://www.svtflow.se/karsten-torebjer---psychic-medium

Antar att det inte är någon idé att lägga upp detta på något annat forum som t ex "Andlig skepticism" ;-)

men provar så får vi se om andra har humor.

Anmäl
2015-03-12 12:25 #1 av: Davbjo

Med tanke på Karstens enorma skicklighet kan jag med god säkerhet konstatera att om inte Karsten är äkta, ja då är ingen det.

Kvackyou.se | Imsoevil.com | @davbjo | OmVardagsmat | Viktoperation
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Anmäl
2015-04-11 15:05 #2 av: yamher

Karsten var med på Marika i P4 i början av mars Glad

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.