Etikettom-sajten-funktioner-ifokus
Läst 5219 ggr
Fjäril
2013-05-13, 10:23

iFokus funktioner

Här följer några exempel på iFokus funktioner

Dessa symboler finner du längst ner vid varje inlägg.

Bra inlägg (är en anonym funktion). Klicka på bra inlägg om du anser att texten i ett inlägg är bra skrivet (man kan även samla Medaljer genom att "bra-klicka").

Hantera. Under en timma efter publicerat inlägg har du möjligheten att justera eventuella fel. Dock så bör man inte ändra hela innehållet i en text utan att meddela det. Skriv till exempel "Edit, jag omformulerar mig".

Anmäl (är en anonym funktion). Anser du att ett inlägg strider mot iFokus regler så kan du hjälpa till att anmäla inläggen. Dock är det enbart moderators över sajten som ser antal klick och det krävs ofta fler än ett klick för att ett inlägg automatiskt plockas bort.

---------------------------------------------------------------

Guldmynt. På höger sida i menyn finner du guldmynts-symbolen. Klicka på guldmyntet för att spara så många som möjligt. Du kan använda dig av dessa i guldmynts-shoppen sedan.

----------------------------------------------------------------

Under "Mina inställningar" hittar du dina Medaljer. Dessa kan du samla på genom att skriva många inlägg, vara medlem på flera sajter, delta i diskussioner och så vidare. Här kan du läsa mer om medaljerna>>>>

---------------------------------------------------------------

Under "Mina inställningar" hittar du också Guldmyntshoppen där du kan använda dig av dina Guldmynt för att skicka gåvor till andra medlemmar. Så här ser det ut.

Sajtvärd på Övernaturligt

Upp till toppen